خوب، استفاده از ابزارهای Anti-Phishing برای شناسایی حملات فیشینگ ضروری است. در اینجا برخی از محبوب ترین و موثرترین ابزارهای ضد فیشینگ موجود هستند:
Anti-Phishing Domain Advisor (APDA): افزونه مرورگری که هنگام بازدید از وب سایت فیشینگ به کاربران هشدار می دهد. از پایگاه داده ای از سایت های فیشینگ شناخته شده استفاده می کند و در زمان واقعی در برابر تهدیدات جدید محافظت می کند.
PhishTank: یک وب سایت جامعه محور که گزارش های حملات فیشینگ را جمع آوری و تأیید می کند. کاربران می توانند گزارش های فیشینگ ارسال کنند و وضعیت وب سایت های مشکوک را بررسی کنند.
Webroot Anti-Phishing: افزونه مرورگری است که از الگوریتم های یادگیری ماشین برای شناسایی و مسدود کردن وب سایت های فیشینگ استفاده می کند. حفاظت در زمان واقعی را فراهم می کند و با سایر ابزارهای امنیتی ادغام می شود.
Eset Anti-Phishing: یک ابزار امنیتی است که با شناسایی و مسدود کردن وب سایت های مشکوک در برابر حملات فیشینگ محافظت می کند. از ترکیبی از یادگیری ماشین و تشخیص مبتنی بر امضا برای ارائه حفاظت در زمان واقعی استفاده می کند.
Kaspersky Anti-Phishing: یک برنامه افزودنی مرورگر است که در زمان واقعی از حملات فیشینگ محافظت می کند. از پایگاه داده ای از سایت های فیشینگ شناخته شده استفاده می کند و با سایر ابزارهای امنیتی برای ارائه حفاظت جامع ادغام می شود.
توجه: این ابزارهای ضد فیشینگ می توانند یک لایه حفاظتی اضافی در برابر حملات فیشینگ ارائه دهند، اما مهم است که به خاطر داشته باشید که آنها راه حل کاملی نیستند. کاربران همچنین باید مراقب ایمیلها و پیامهای مشکوک باشند و عادات مرور ایمن را انجام دهند تا خطر قربانی شدن در حملات فیشینگ را به حداقل برسانند.
سوالات متداول در مورد فیشینگ
- فیشینگ چیست؟
فیشینگ را می توان به عنوان تلاشی برای گرفتن اطلاعات شخصی، حساس و مهم یک کاربر از طریق ابزارها، تکنیک ها یا راه های مختلف نشان داد.
- آیا فیشینگ جرم است؟
زمانی که شخصی اطلاعات محرمانه، شخصی و حساس هر فرد را از طرق مختلف به سرقت می برد، فیشینگ جرم می شود. در این صورت فرد فریب خورده حق دفاع از پرونده خود را دارد.
- چگونه می توانیم از فیشینگ جلوگیری کنیم؟
از فیشینگ می توان به روش ها یا تکنیک های مختلف جلوگیری کرد. در زیر به برخی از آنها اشاره می شود:
بررسی URL قبل از استفاده
از استفاده از وای فای رایگان خودداری کنید.
به روز نگه داشتن سیستم
روشن نگه داشتن تنظیمات فایروال
در حین استفاده از اینترنت از منابع مجاز یا تایید شده استفاده کنید.
اقدامات برای جلوگیری یا کاهش تأثیر حملات فیشینگ شامل قوانین، آموزش کاربر، آگاهی عمومی و اقدامات امنیتی فنی است. اهمیت آگاهی از فیشینگ در محیطهای شخصی و حرفهای افزایش یافته است، به طوری که حملات فیشینگ در بین مشاغل از 72٪ به 86٪ از سال 2017 تا 2020 افزایش یافته است.
منبع : https://www.nodmarkets.com