Internet zakelijk kiezen voor uw bedrijf

Zakelijk internetproviders bieden extra mogelijkheden, zoals: B. Een aparte helpdesk waar ze u sneller kunnen helpen. Houd er rekening mee dat u kunt kiezen uit standaard televisie- en radiozenders en dat er bepaalde abonnementen beschikbaar zijn die zakelijk bellen via internet omvatten. Landelijk het goedkoopste tv- en internetpakket. First class internet kpn om het beste internet- en tv-pakket op jouw adres te zien. Grote bedrijven kiezen hier vaak voor (custom SLA), dat is een overeenkomst met de verkoper waarin de diensten en de rechten en plichten van de verkoper als koper zijn vastgelegd. Controleer uw postcode om te zien of glasvezel beschikbaar is in uw bedrijf. Met postcodeverificatie wordt gecontroleerd of de glasvezel op uw adres kan worden afgeleverd. In de meeste gevallen helpt de internetprovider je met diensten als het aanvragen en inschakelen van pinbetalingen, vaste IP-adressen en bijvoorbeeld alarmsystemen. Zakelijke ondersteuning wordt gecoördineerd met veel leveranciers om ervoor te zorgen dat internet optimaal is en uw bedrijf zo min mogelijk wordt beïnvloed. Over het algemeen is de prijs van glasvezel vergelijkbaar met internet via de kabel en dus duurder dan VDSL over de telefoonlijn.

Werken in de cloud

Welke verbinding u kiest, hangt af van uw gebruik en uw locatie. Tegenwoordig kiezen veel klanten voor glasvezel omdat clouddiensten steeds meer bandbreedte nodig hebben. Of je nu in een private, publieke of hybride cloud werkt, snelle download- en uploadsnelheden zijn steeds meer vereist. Een zakelijke internetverbinding moet supersnel, veilig en betrouwbaar zijn.

Internet zakelij

Zoals de naam al doet vermoeden, maakt dit type internet gebruik van glasvezel. Met lichtsignalen kunnen grote afstanden snel en betrouwbaar worden overgedragen. Daarom is de afstand tot een distributiepunt praktisch niet relevant. Informatie wordt razendsnel verzonden, zodat u snel en betrouwbaar gebruik kunt maken van internet. Glasvezel is de verste vaste link.